Palveluihimme kuuluu:

AV-SUUNNITTELU

Teemme av-suunnitelmat isoihin ja pieniin projekteihin. Av-suunnitelun kaiken kattavapaketti mahdollistaa asiakkaallemme toimivan av-suunnittelun,av-kuvat, laiteluettelo,tarjouskilpailutus asiakirjat, urakan kustannusarvio, työmaa valvonnan  ja loppukäyttäjien kokemusten raportointi. Tarvittaessa teemme myös DWG-kuvat.

MYYNTI

Myyntituotteisiimme etäneuvottelu tekniikka, kuuluvat data-/videoprojektorit, dokumenttikamerat, interaktiiviset esitystaulut, interaktiiviset näytöt, äänentoistolaitteet ja muut oheistuotteet. Lisää tietoa tuotteistamme saat ottamalla meihin yhteyttä.

ASENNUS

sisältää tilojen av-suunnittelun ja toteutuksen kiintein pakettihinnoin avaimet käteen -periaatteella. Asennuspaketin voi tilata esimerkiksi kokoustiloihin, neuvottelutiloihin, sisääntuloaulaan tai auditorioon, johon toimitamme tuotteet ja asennamme ne testattuina käyttövalmiiksi. Ota yhteyttä jos olet suunnittelemassa uutta tilaa tai kohentamassa vanhaa!

HUOLTO

audiovisuaalisten laitteiden korjaus.Esim.Data-/videoprojektorit, dokumenttikamerat ja kaapeleiden korjaukset.

YLLÄPITO

Ylläpidolla pyritään minimoimaan toimintahäiriöt ja pidentämään laitteiden käyttöikää. Soita ja kysy lisää!

YRITYS LUENNOT/KONSULTOINTI

Tarjoamme kannustavan luennon yksinyrittämisestä ja mahdollisuudesta menestyä. Olen ollut yrittäjänä nyt 14vuotta AV-alalla. Olen menestynyt omasta mielestäni yritysrintamalla menestyksekkäästi ja haluaisin antaa nuorille, työttömille ja muille kiinnostuneille vaihtoehdon menestyä työelämässä yrittämisen kautta. Kerron oman tarinani yrityksen perustamisesta tähän päivään saakka. Kertomukseni auttaa aloittavaa yrittäjää tai yrittäjyyttä suunnittelevaa pohtimaan yrittäjyyden vaihtoehtoja ja huomioimaan yrityksen suunnitteluun ja perustamiseen liittyviä tekijöitä. Toivottavasti luento myös kannustaa mahdollisimman montaa ihmistä miettimään yrittäjyyttä vaihtoehtona.